|
||
|
|||||||
|
ثبت نام به مدت 48 ساعت باز میباشد.
|
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() تاریخ عضویت: 04-05-2008
نوشتهها: 2,640
سپاس: 1,377
سپاسگزاری: 4,076 بار در 2,136 پست
|
Google Satellite Maps Downloader 4.27 - 1,51 MB آیا دوست دارید به راحتی تصاویر ماهواره ای Google Earth را بدون دخالت برنامه Google Earth دانلود و یکپارچه کنید؟ کافیست مختصات طول و عرض جغرافیایی محل مورد نظر را به این برنامه معرفی کنید تا یک تصویر ماهواره ای یکپارچه از کل محدوده به شما تحویل گردد. نرم افزار Google Satellite Maps Downloader ابزاری است که دانلود تصاویر ماهواره ای Google Earth و ترکیب آنها با یکدیگر و تهیه یک تصاویر ماهواره ای یکپارچه از آنها را فر اهم میکند. کلیه عکسها روی سیستم شما دانلود و ذخیره میگردند. این نرم افزار مجانی نیست! ولی با کمی جستجو میتوانید نسخه های کرک شده آن را بیابید!! همچنین با جستجوی بیشتر میتوانید نسخه پرتابل (Portable Google Satelite Maps Downloader 4.27) آن را نیز بیابید! نکته: برای استفاده باید از نرم افزارهای پروکسی جهت عبور از بلوکه شدن IP ایران (تحریم) استفاده کنید. ![]() ![]() ![]() سایت برنامه : ░▒██ فقط کاربران عضو میتوانند محتویات اینجا را مشاهده کنند ██▒░ دانلود: ░▒██ فقط کاربران عضو میتوانند محتویات اینجا را مشاهده کنند ██▒░ Mirror: ░▒██ فقط کاربران عضو میتوانند محتویات اینجا را مشاهده کنند ██▒░ Google Satellite Maps Downloader is a cute tool that help you to get small tile satellite images from google maps. All downloaded small images are saved on the disk. You can view downloaded maps by Satellite Viewer Or you can combine them into a big BMP map. It supports proxy server. And you can easily get the longitude and latitude of each downloaded small tile image Note: The downloaded images are only for your personal purpose, non-commercial use If you use Tracky or some other GPS softwares on your PDA, it is helpful for you to download cache files on your PC It is a shareware, for trial version, you can not download high precision images (For trial version, the max zoom level is 13; for registered version, the max zoom level is 19. But for most areas, the actual max zoom level is 18). It costs you only 29.95$! |
|
|
|
| سپاس ها: 3 |
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Allallsoft Google Satellite Maps Downloader 5.4.0.25 | 1.29 MB Download ░▒██ فقط کاربران عضو میتوانند محتویات اینجا را مشاهده کنند ██▒░ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Allallsoft Google Satellite Maps Downloader v6.47 | Size: 1.32 MB Download ░▒██ فقط کاربران عضو میتوانند محتویات اینجا را مشاهده کنند ██▒░ |
|
|
|
| سپاس ها: 1 |
|
|
#4 |
|
عضو معمولی
![]() تاریخ عضویت: 22-11-2009
نوشتهها: 23
سپاس: 17
سپاسگزاری: 13 بار در 11 پست
|
متاسفانه مشکلی که این برنامه و برنامه ای نظیر universal google satellite map downloder ها دارند اینه که :وقتی دانلود عکس های سایت گوگل ( ماهواره ) رو انجام میدم بعد از دانلود 235 عکس به علتی میگه " ای پی شما برای 24 ساعت بند شده "
و اینجا اقتضا میکنه برنامه ای یا ترفندی ارائه بشه که بتونیم با تغییر سریع IP جلو این مشکل رو بگیریم ! حال دوستان این برنامه به شرطی مفید هست که برنامه کمکی وجود داشته باشه که مشکل Ip رو حل کنه ؟ پس معرفی این نرم افزار مفید بدون برنامه ای که ip تغییر بده ( شرط برنامه این است که به درستی و قویا کار کنه ) واجب است ! پس لطف بفرمایید برنامه کمکی رو هم معرفی و واسه دانلود قرار دهید ! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
نیاز به برنامه کمکی نیست، در خود این نرم افزارها گزینه ای تحت عنوان پروکسی تعبیه شده که میتونه راهگشا باشه، کافیه آی پی آدرس و پورت پروکسی اکتیوی را داشته باشید، که البته پیدا کردن آن هم با مشکلات فیل -- ترینگ مخابرات بسیار سخت است.
متاسفانه بدلایل فیل -- ترینگ داخلی و همچنین تحریم آی پی ایران توسط گوگل، کاربران ایرانی مشکلات بسیاری در استفاده از این امکانات تکنولوژیک قرن 21 دارند. |
|
|
|
| سپاس ها: 1 |
|
|
#6 |
|
عضو معمولی
![]() تاریخ عضویت: 22-11-2009
نوشتهها: 23
سپاس: 17
سپاسگزاری: 13 بار در 11 پست
|
هدف من کمک برای رفع و برطرف کردن نیاز های یک ایرانی است !
مثلا خرید 400 کیلیومتر مربع GEOEYE-2 تصاویر ماهوارهای حدودا 19600 دلار میفته ! تازه الان برای ایران انجام نمیدهند ! خوب برای جوان های مثل ما که دنبال اکتشاف و یا کارهای مشابه هستیم گوگل بهترین است ! که اگر موانع اجرای این برنامه برداشته بشه مسلما واسه همه مفید است ! راستی دوست من چطور میشه سرعت دانلود ها را بسیار زیاد کرد مثلا من یه منطقه را که سرچ کردم 89000 عکس وجود داشت که اگر بخواد با سرعت 8 عکس در دقیقه دانلود کنه خیلی طول میکشه ! ایا شما راه حلی سراغ دارید ؟ البته من یک بار با *** تست کردم که باز بعد از دانلود 235 عکس پیغام بسته شدن ip رو داد ! دقیق منظورتون رو از پروکسی نمیفهمم ! ایا با *** فرق داره ! ویرایش توسط Odin : 2009-11-24 در ساعت 13:52. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
من برنامه Universal Maps Downloader رو الان تست کردم و پس از دانلود 390 قطعه عکس با زوم 18 آی پی من رو بن کرد.
خود گوگل این رو میگه: ░▒██ فقط کاربران عضو میتوانند محتویات اینجا را مشاهده کنند ██▒░ عملا اینگونه نرم افزارهای باید از سد موانع فراوانی رد بشوند. سرانجام هم خود گوگل جلوی این برنامه ها رو میگیره، |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| google maps, google satellite maps, map |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|