|
||
|
|||||||
|
ثبت نام در تاریخ 23 مهرماه ( 7 October) به مدت 48 ساعت باز میباشد.
|
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|
|
#1 |
|
عضو معمولی
![]() تاریخ عضویت: 22-04-2010
نوشتهها: 12
سپاس: 0
سپاسگزاری: 9 بار در 3 پست
|
من جوابشو پیدا کردم چون برای یک پروژه میخواستم و باید تمام شب رو برای یافتن جواب بیدار میموندم
حالا به شما هم میگم تا اگه یه روز نیاز داشیتن . حداقل شب رو آسوده بخوابین و مثل من دو چشمتون از حدقه در نیاد 1- در نوار ابزار Spatial Analyst گزینه Reclassify را انتخاب کنید 2- در پینجره Reclassify در قسمت Input Raster لایه شیب رو انتخاب کنید 3- در قسمت Set Value for Reclssify به رنج Classify خود Value بدین مثلا از شیب 0- 5% مقدار 1 5-10 % مقدار 2 .. 4- با کلیک روی Ok لایه جدید ایجاد میگردد 5- pحال در پنجره TOC روی این لایه جدید کلیک و جدول اطلاعات توصیفی آن را باز کنید این جدول یک فیلد به نام Count دارد که برای هر رنج شیب تعداد سل های مربوط به آن نوشته شده است یک فیلد جدید ایجاد کنید و با کلیک روی فیلد و انتخاب Filed Claculator مقدار مربوط به فیلد Count را در مساحت هر سلول ضرب کنید مثلا من هنگام ایجاد شیب اندازه سلولم 10*10 متر بوده بنابراین Count*100 کردم آخر کار برای کنترل باید مجموه فیلد مساحت مساوی با کل محدوده گردد ![]() جدیدترین و به روزترین وبلاگ در زمینه Arc GIS www.arcgis.blogfa.com [موفق باشید ویرایش توسط Mehdi Naderi : 2010-07-29 در ساعت 16:25. |
|
|
|
| سپاس ها: 4 |
بهترین پاسخ - نوشته شده توسط Mehdi Naderi
|
|
من جوابشو پیدا کردم چون برای یک پروژه میخواستم و باید تمام شب رو برای یافتن جواب بیدار میموندم حالا به شما هم میگم تا اگه یه روز نیاز داشیتن . حداقل شب رو آسوده بخوابین و مثل من دو چشمتون از حدقه در نیاد 1- در نوار ابزار Spatial Analyst گزینه Reclassify را انتخاب کنید 2- در پینجره Reclassify در قسمت Input Raster لایه شیب رو انتخاب کنید 3- در قسمت Set Value for Reclssify به رنج Classify خود Value بدین مثلا از شیب 0- 5% مقدار 1 5-10 % مقدار 2 .. 4- با کلیک روی Ok لایه جدید ایجاد میگردد 5- pحال در پنجره TOC روی این لایه جدید کلیک و جدول اطلاعات توصیفی آن را باز کنید این جدول یک فیلد به نام Count دارد که برای هر رنج شیب تعداد سل های مربوط به آن نوشته شده است یک فیلد جدید ایجاد کنید و با کلیک روی فیلد و انتخاب Filed Claculator مقدار مربوط به فیلد Count را در مساحت هر سلول ضرب کنید مثلا من هنگام ایجاد شیب اندازه سلولم 10*10 متر بوده بنابراین Count*100 کردم آخر کار برای کنترل باید مجموه فیلد مساحت مساوی با کل محدوده گردد ![]() جدیدترین و به روزترین وبلاگ در زمینه Arc GIS www.arcgis.blogfa.com [موفق باشید |
![]() |
| برچسب ها |
| arcgis, dem |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|