من ویندوز 64-7 دارم اما oracle 11 رو نداشتم به جاش Oracle 9 داشتم. وقتی oracle 9 رو روی ویندوز 64-7 نصب کردم متاسفانه بعد از طی 28 درصد از نصب با خطا مواجه شد.
به همین خاطر یه ویندوز XP هم نصب کردم و بعد از 5 بار نصب اوراکل بالاخره موفق شدم با پسورد پیشفرض SQL plus اون رو باز کنم.
و دو دستور فوق رو برای ایجاد TableSpace و کاربر Gis در خط فرمان اون وارد کنم.
(فایل رو از قبل ویرایش کرده بودم. منظورم 001 هستش.):wink:
اما نکته ای که بود فایل من 6 تا TableSpace رو شامل میشد. مطابق زیر.
create tablespace gis_pic
DATAFILE 'c:\oracle\oradata\oracle\gis_pic1.ora'
size 300m
ONLINE;
create tablespace gis_deed
DATAFILE 'c:\oracle\oradata\oracle\gis_deed1.ora'
size 300m
ONLINE;
alter tablespace gis_deed
add DATAFILE 'c:\oracle\oradata\oracle\gis_deed2.ora'
size 300m;
alter tablespace gis_deed
add DATAFILE 'c:\oracle\oradata\oracle\gis_deed3.ora'
size 300m;
create tablespace gis_index
DATAFILE 'c:\oracle\oradata\oracle\gis_index.ora'
size 300m
ONLINE;
alter tablespace temp
add TEMPFILE 'c:\oracle\oradata\oracle\temp02.ora'
size 300m;
همانطور که مشاهده می کنید در گزینه های 3 و 4 و 6 دستور create به کار نرفته به همین خاطر در SQL plus پیغام alert را نمایش می دهد.
همانطور که در فایل های مذکور نیز ذکر شده است. اما فایل های مذکور در مسیر پایگاه داده ایجاد می شوند چون بعد از alert از دستور add استفاده شده است.
در نتیجه هنگام اجرای دستور دوم برای کاربر Gis نیز کار با موفقیت پیش نمی رود و در انتها پیغام commit copmleted ظاهر نمی شود و دلیل آن شکست در
3 فایل مذکور است.
با وجود این مشکلات من MGE را اجرا میکنم اما بعد از پرسیدن این سوال که آیا مستقیماً به بانک اطلاعات اداره ثبت متصل هستید یا خیر در هر دو پاسخ من
Run-time error 76 که حاکی از Path not found میباشد ظاهر می شود. که حتماً مشکل از همان سه مورد مذکور است.
بنابراین مشکلات من شامل:
1:چرا فایل 001 من 6. TableSpace دارد.
2:چرا 3 تای آن دستور Create ندارد.
3:من در حین نصب Oracle 9 پیغامی مبنی بر وارد کردن پسورد نداشتم. البته این یکی با پسورد پیشفرض حل شد.
بعد از حل این مسائل آیا با مشکلی بر بخورم یا خیر، خدا می داند.
با تشکر.
ویرایش شده توسط netcadgis ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۰۳:۱۵ بعد از ظهر.