به انجمن علوم زمین و نقشه ژئومپیا خوش آمدید
میهمانان گرامی عضویت در انجمن تا اطلاع ثانوی باز می باشد. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن باید عضو شوید. در صورتی که عضو هستید با اکانت خود وارد شوید. در صورتی که عضو نیستید ، هم اکنون برای عضویت اقدام کنید.
میهمانان گرامی عضویت در انجمن تا اطلاع ثانوی باز می باشد. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن باید عضو شوید. در صورتی که عضو هستید با اکانت خود وارد شوید. در صورتی که عضو نیستید ، هم اکنون برای عضویت اقدام کنید.

افزودن انجمن زيرساخت داده مکاني
آغاز شده توسط
amans
, ۱۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ بعد از ظهر
ارسالی ۱۲ تیر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۸ بعد از ظهر

سلام
باتوجه به اينکه موضوع زيرساخت داده مکاني (SDI) از نظر علمي و اجرايي موضوع جديدي در دنيا و ايران ميباشد و فعاليتهاي گسترده اي نيز در حال حاضر در اين ارتباط در جريان است، پيشنهاد مي کنم، انجمن جديدي به نام زيرساخت داده مکاني (SDI) باز نمائيد.
باتشکر
باتوجه به اينکه موضوع زيرساخت داده مکاني (SDI) از نظر علمي و اجرايي موضوع جديدي در دنيا و ايران ميباشد و فعاليتهاي گسترده اي نيز در حال حاضر در اين ارتباط در جريان است، پيشنهاد مي کنم، انجمن جديدي به نام زيرساخت داده مکاني (SDI) باز نمائيد.
باتشکر
ارسالی ۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۵ قبل از ظهر

ضمن خوش آمد گویی، ایجاد یک انجمن جدید کار پیچیده ای نیست، ولی فعال نگه داشتن آن بسیار مهمتر هست، و این مشروط بر این است که حداقل چند نفر داوطلب تأمین محتوا و مطالب و مسایل پیرامونی آن شوند، در غیر این صورت نتیجه معکوس داشته و باعث سرخوردگی کسانی میشود که به دنبال محتوای جدیدی در انجمن تازه تاسیس خواهند بود.
هم اکنون نیز انجمنهایی داریم که در وضعیت BETA هستند، و سرنوشتشان مبهم هست. در چنین مواقعی معمولاً پیشنهاد میکنیم ابتدا یک تاپیک جامع در ارتباط با موضوع پیشنهادی باز شود و در صورتی که محتوای آن تاپیک و مخاطبینش به اندازه ای گسترش پیدا کند که دیگر آن تاپیک جوابگوي نيازهاي مخاطبين و محتوا را ندهد حتماً انجمن جدید ایجاد خواهد شد.
پیشنهاد میکنم در ایجاد این تاپیک جامع پیشقدم شوید، ما نیز در حد توان کمک خواهیم کرد. موفق باشید.
هم اکنون نیز انجمنهایی داریم که در وضعیت BETA هستند، و سرنوشتشان مبهم هست. در چنین مواقعی معمولاً پیشنهاد میکنیم ابتدا یک تاپیک جامع در ارتباط با موضوع پیشنهادی باز شود و در صورتی که محتوای آن تاپیک و مخاطبینش به اندازه ای گسترش پیدا کند که دیگر آن تاپیک جوابگوي نيازهاي مخاطبين و محتوا را ندهد حتماً انجمن جدید ایجاد خواهد شد.
پیشنهاد میکنم در ایجاد این تاپیک جامع پیشقدم شوید، ما نیز در حد توان کمک خواهیم کرد. موفق باشید.
قوانین کلی انجمن | قوانین ارسال موضوع جدید
قوانین بخش کتابخانه | قوانین بخش نرم افزار قوانین بخش معرفی پایگاه های اینترنتی
آشنایی با انجمن (Forum) و نحوه فعالیت در آن | منشور اخلاقی انجمن
قوانین مربوط به آپلود کردن عکس یا فایل در انجمن | سیستم ثبت اتوماتیک تخلف
خنده تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت
ارسالی ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۴ بعد از ظهر

با سپاس
با توجه به حجم و گستردگی اطلاعات موجود و ایجاد شده در کشور و عدم ایجاد بستر آموزشی و فرهنگی مناسب پیشنهاد مناسبی کمکی برآید علاقمند هستم
با توجه به حجم و گستردگی اطلاعات موجود و ایجاد شده در کشور و عدم ایجاد بستر آموزشی و فرهنگی مناسب پیشنهاد مناسبی کمکی برآید علاقمند هستم
ارسالی ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸ بعد از ظهر

دوست عزيز قبلا هم نوشتم که در صورت تمايل ميتوانيد:
اينطوري استارت زمينه مورد علاقه خود را ميزنيد.... یک تاپیک جامع در ارتباط با موضوع پیشنهادی باز شود ...
ارسالی ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۴ بعد از ظهر

با سپاس
ارسالی ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸ بعد از ظهر

دوست عزيز قبلا هم نوشتم که در صورت تمايل ميتوانيد:
اينطوري استارت زمينه مورد علاقه خود را ميزنيد.... یک تاپیک جامع در ارتباط با موضوع پیشنهادی باز شود ...
0 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی